مدیر کل تعزیرات حکومتی گیلان از کشف و جمع آوری بیش از ۴۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز تاریخ مصرف گذشته در یکی از فروشگاههای زنجیرهای شهرستان رشت خبر داد.

وی افزود در راستای اجرای این طرح نظارتی اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی با حضور رئیس گشت مشترک مرکز استان و با همراهی بازرسین صمت، شبکه بهداشت، دامپزشکی و اتاق اصناف ۴۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز تاریخ مصرف گذشته از یک فروشگاه زنجیرهای بزرگ در رشت کشف و جمع آوری شد.
امینی تصریح کرد: سردخانه و محل نگهداری گوشت این فروشگاه بزرگ به دلیل تخلفات بحرانی بهداشتی پلمب شد و پرونده تخلف این فروشگاه جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم به یکی از شعب تعزیرات حکومتی استان گیلان ارجاع شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزهای کالا و خدمات، بهداشتی و قاچاق کالا گزارش خود را به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گیلان اعلام کنند.
نظر شما:
محکومیت ۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومانی فروشنده کابینت در رشت
مدیر یک شرکت تولید مرغ در رشت ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان جریمه شد